SPORTNI POD

POLITIKA POSLOVANJA

Kdo smo mi

Naš naslov spletne strani je: https://sportni-pod.com. Lastnik spletne strani je D2S TRGOVINA d.o.o., Slovenija

Komentarji

Ko obiskovalci pustijo komentarje na spletnem mestu, zbiramo podatke, prikazane v obrazcu za komentarje, in tudi IP naslov in niz uporabniškega agenta brskalnika, da pomagamo pri zaznavanju neželenih sporočil.

Anonimiziran niz, ustvarjen iz vašega e-poštnega naslova (imenovan tudi hash), lahko posredujemo storitvi Gravatar, da preverimo, ali jo uporabljate. Pravilnik o zasebnosti storitve Gravatar je na voljo tukaj: https://automattic.com/privacy/. Po odobritvi vašega komentarja je vaša profilna slika vidna javnosti v kontekstu vašega komentarja.

Mediji

Če naložite slike na spletno mesto, se izogibajte nalaganju slik s vgrajenimi lokacijskimi podatki (EXIF GPS). Obiskovalci spletnega mesta lahko prenesejo in izvlečejo vse lokacijske podatke iz slik na spletnem mestu.

Piškotki

Če pustite komentar na našem spletnem mestu, se lahko odločite za shranjevanje vašega imena, e-poštnega naslova in spletnega mesta v piškotke. To je za vaše udobje, tako da vam ni treba znova vnašati podatkov, ko pustite drug komentar. Ti piškotki bodo trajali eno leto.

Če obiščete našo prijavno stran, bomo nastavili začasni piškotek, da ugotovimo, ali vaš brskalnik sprejema piškotke. Ta piškotek ne vsebuje osebnih podatkov in se zavrže, ko zaprete brskalnik.

Ko se prijavite, bomo nastavili tudi več piškotkov, da bomo shranili vaše podatke za prijavo in vaše možnosti prikaza zaslona. Piškotki za prijavo trajajo dva dni, piškotki za možnosti zaslona pa trajajo eno leto. Če izberete “Zapomni si me”, bo vaša prijava trajala dva tedna. Če se odjavite iz svojega računa, bodo prijavni piškotki odstranjeni.

Če uredite ali objavite članek, se bo v vašem brskalniku shranil dodaten piškotek. Ta piškotek ne vsebuje osebnih podatkov in preprosto označuje ID objave članka, ki ste ga pravkar uredili. Poteče po enem dnevu.

Vdelana vsebina iz drugih spletnih mest

Članki na tem spletnem mestu lahko vključujejo vdelano vsebino (npr. videoposnetki, slike, članki itd.). Vdelana vsebina s drugih spletnih mest se obnaša enako, kot če bi obiskovalec obiskal drugo spletno mesto.

Ta spletna mesta lahko zbirajo podatke o vas, uporabljajo piškotke, vgrajujejo dodatne sledilne storitve tretjih oseb in spremljajo vašo interakcijo s to vdelano vsebino, vključno z vašo interakcijo s to vsebino, če imate račun in ste prijavljeni na to spletno mesto.

S kom delimo podatke.

Če zahtevate ponastavitev gesla, bo vaš IP naslov vključen v e-poštno sporočilo za ponastavitev.

Kako dolgo hranimo vaše podatke

Če pustite komentar, se komentar in njegovi metapodatki hranijo trajno. To je, tako da lahko prepoznamo in odobrimo morebitne samodejne sledi komentarjev namesto da jih zadržimo v vrsti za moderiranje.

Za uporabnike, ki se registrirajo na našem spletnem mestu (če obstajajo), hranimo tudi osebne informacije, ki jih posredujejo v svojem uporabniškem profilu. Vsi uporabniki lahko vidijo, uredijo ali izbrišejo svoje osebne podatke kadarkoli (razen uporabniškega imena). Spletni skrbniki spletnega mesta lahko tudi vidijo in urejajo te podatke.

Kakšne so vaše pravice do vaših podatkov

Če imate račun na tem spletnem mestu ali ste pustili komentarje, lahko zahtevate izvoz datoteke osebnih podatkov, ki jih imamo o vas, vključno z vsemi podatki, ki ste nam jih posredovali. Prav tako lahko zahtevate, da izbrišemo vse osebne podatke, ki jih imamo o vas. To ne vključuje nobenih podatkov, ki smo jih dolžni hraniti za administrativne, pravne ali varnostne namene..

Kam pošiljamo vaše podatke

Komentarje obiskovalcev lahko preveri storitev za samodejno zaznavanje neželenih sporočil.