SPORTNI POD

Ploskovni elastični športni pod

Predstavljamo vam ploskovno elastični športni pod SINEL™

Na podlagi tehnično-tehnoloških investicij in strokovnega dela smo razvili in patentirali ploskovno elastični športni pod SINEL™, ki je plod izključno slovenskega znanja in sodi v sam vrh tehnološke razvitosti športnih podov.

Prednosti športnega poda SINEL™

SINEL™ je zasnovan z elastičnostjo in vzmetenjem, ki varuje športnike pred močnimi obremenitvami nog in celega telesa, prisotnimi pri vseh dvoranskih športih. Konstrukcija in sestava poda temeljita na priporočilih tehničnega odbora Mednarodne federacije košarkarskih zvez (FIBA), zaradi česar je poleg košarke idealen tudi za odbojko, rokomet, borilne športe in številne druge športne aktivnosti.

Ključne značilnosti:

  • Elastičnost in Vzmetenje: Omogočata učinkovito absorpcijo udarcev in zmanjšujeta tveganje za poškodbe.
  • Tehnična Izpopolnjenost: Razvit po najvišjih standardih in priporočilih FIBA.
  • Univerzalna Uporaba: Primeren za različne športne aktivnosti, od košarke in odbojke do borilnih športov.

Ena izmed večjih prednosti naših podov je, da jih lakiramo na licu mesta, kar zagotavlja lepši in enoten videz parketa ter boljšo obstojnost.

SINEL™ – vaša najboljša izbira za športne povezave

S športnim podom SINEL™ zagotavljamo vrhunsko rešitev za vse dvoranske športe, kjer je pomembna varnost, vzdržljivost in estetski izgled. Kontaktirajte nas za več informacij in se prepričajte o kakovosti našega inovativnega športnega poda.