SPORTNI POD

Vrata za športne dvorane in opremo

Ponosno predstavljamo vrhunska skladiščna in revizijska vrata nemškega proizvajalca Pfullendorfer, ki so nepogrešljiva rešitev za športne in večnamenske dvorane. Pfullendorfer izstopa po inovativnih in izjemno funkcionalnih rešitvah, ki izpolnjujejo najvišje standarde kakovosti.

Glavna prednost teh vrat je v njihovi popolni usklajenosti z zunanjimi stenami v zaprtem stanju, kar zagotavlja estetsko dovršen videz in preprečuje nastanek ostrih robov. Poleg tega imajo funkcijo lesene stenske zaščite, ki omogoča pritrditev mehke obloge, s čimer se še dodatno poveča varnost in udobje uporabe.

Inovativen sistem odpiranja skladiščnih vrat navznoter je načrtovan tako, da ne zavzema dragocenega skladiščnega prostora, kar omogoča optimalno izkoriščanje prostora. V odprtem stanju vrata ne posegajo v dvorano, zato ne predstavljajo nevarnosti za uporabnike dvorane med uporabo.

Za vrhunsko varnost, funkcionalnost in estetiko izberite skladiščna in revizijska vrata Pfullendorfer – zanesljivo rešitev za vaše športne in večnamenske dvorane.